Află cine este noul director al echipelor naționale de fotbal

Dragoș Hîncu este noul director al echipelor naționale de fotbal. De fapt este o nouă funcție la Federația de fotbal în care a fost numit fostul vicepreședinte de la Milsami Orhei. Este a doua numire importantă de la FMF, după cea a lui Ion Testemițanu. 

Astfel, Pavel Ciobanu pune în aplicație promisiunile electorale de iarna trecută. Atunci, șeful fotbalului a declarat că după alegerile din februarie va aduce la FMF mai multe nume noi, capabile să schimbe în bine fața forului de la Chișinău.

Practic cei 2, Hîncu și Testemițanu vor lucra împreună, pentru că și Testi este vicepreședinte, responsabil de echipele naționale. Dragoș însă se va ocupa nemijlocit de partea administrativă, în timp ce Testemițanu se va axa preponderent pe partea sportivă. 

Dragoș Hîncu s-a născut pe 13 aprilie 1978. A activat în calitate de conducător la 3 cluburi din Divizia Națională: Unisport Auto (1999-2001), Dacia Chișinău (2005-2007) și Milsami Orhei (2010-2012). În perioada 2003-2005 a fost Consulul Moldovei în Germania. 

Aceasta este o informație EXCLUSIVĂ.

În Antalia, la antrenamentul echipei Milsami Orhei, ianuarie 2011

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune