luni, 30 septembrie 2013

Ilie, salvatorul

Ilie Cebanu a fost titular azi în meciul Tom Tomsk - Lokomotiv 0-0. Apus lacăt la poarta oaspeților veniți la Moscova din postură de outsideri să lupte contra unei candidate la titlu. E o realizare și un semn pentru selecționerul Caras, care n-a fost ”inspirat” până acum cu alegerea portarilor. Iar după cum a jucat azi, Ilie Cebanu este, în opinia mea, prima și singura soluție pentru Națională în acest moment (nu vorbesc de portarii Veris-ului pentru că voi fi acuzat de subiectivism spunând că sunt cei mai buni). 

Sigur, acum vor ieși la rampă toți labagiii de pe cel mai sportiv porno-sait din Moldova, care vor comenta activ în pauza dintre labe cât de blat a fost titularizarea lui Cebanu la Tomsk. De vină e Federația. Că Namașco n-a jucat deloc la Kuban 3 ani, timp în care era titular la Națională. Că zimbristul Calancea n-a semnat cu Samara sau că Pașcenco a jucat doar la echipe mici, iar la selecționată n-a convins de câte ori i s-a dat șansa. 

Ilie Cebanu a avut de suferit din cauză că tatăl lui e președinte de Federație. Eu îl cunosc foarte bine. E un muncitor și un profesionist sută la sută. Dar faptul că taică-său e președinte la Federație l-a ținut departe de Națională, ”departe de gura lumii”. Acum că a ajuns titular în una dintre cele mai tari Ligi ale Europei, Ilie se impune automat titular și la Națională. Rămâne doar ca acest lucru să-l înțeleagă și cel mai superstițios antrenor. Să nu mai bage doctorul în poartă, pentru că avem portar. 

Notă: 
”Labă” - folosit cu sensul de ”știre” scrisă fără talent, fără profesionalism. Foștii colegi de la Publika știu de ce.

6 comentarii:

 1. Pascenco e mai bun dekit totsi portarii verisului impreuna luatsi,shi mai bun ka cebanu kare 1 data in viata lui matinka a jucat in komponenta de start!

  RăspundețiȘtergere
 2. Bravo Ilie! Titular cu San Marino si Muntenegru!

  RăspundețiȘtergere
 3. Pasenco e bun la belca in spate.

  RăspundețiȘtergere
 4. Despre feciorul lui Cebanu ai scris imediat , dar ca echipana nationala U17 a ocupat locul 4 in preliminari , asta nu e important. Rusine !!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Iata ca si-au facut aparitie si labagiii... Esti in pauza de laba? Nu mai intra aici daca nu-ti place, doar nu te impune nimeni

   Ștergere
 5. a jucat bine si in Polonia cind i s-a acorda sansa

  RăspundețiȘtergere