joi, 19 iunie 2014

Pele a ajuns la Gălești!Trec peste eliminarea campioanei mondiale, Spania. Nu știu dacă mai are rost să comentez ceea ce se întâmplă la Mondialul brazilian pentru că toată lumea urmărește meciurile și-și trage concluziile. 

Nu e campanie electorală. Dar chiar dacă ar fi nu e mare lucru. Nu sunt angajat politic la niciun partid, deși m-ar tenta. Când văd cum ajung unii cu 3 clase terminate să ne conducă țara... 

Așadar, Mondialul nu a întrerupt viața fotbalistică din Moldova. În week-end, în satul Gălești s-a desfășurat Campionatul raionului Strășeni la mini-fotbal între amatori.Turneul a fost organizat de Partidul Liberal (PL, cum îi spunem noi sau ”Pele” - tot cu fotbalul e legat). La competiție au participat 12 echipe din 12 localități: Vorniceni, Țigănești, Strășeni, Gălești, Tătărăști, Rădeni, Onești, Recea, Cojușna, Lozova, Dolna și Căpriana. 

Campioană a devenit echipa satului Cojușna, care a învins în finală echipa din Țigănești cu 3-1. Asta după ce în semifinale Cojușna a bătut Tătărăști cu 1-0, iar Țigănești – Vorniceni 1-1 (2-0 pen.). 

În total au fost 150 de participanți, care s-au delectat la final cu frigărui din belșug. Campionii au primit și o cupă de la vicepreședintele PL Lilian Carp. Iar cel mai bun jucător a fost desemnat Gheorghe Pelin (Cojușna), care e fost campion al Moldovei la aruncat ciocanul. 

Învingătoarea va juca la Campionatul Moldovei la mini-fotbal între echipele de amatori organizat de Partidul Liberal.

Un comentariu: