Pele a ajuns la Gălești!



Trec peste eliminarea campioanei mondiale, Spania. Nu știu dacă mai are rost să comentez ceea ce se întâmplă la Mondialul brazilian pentru că toată lumea urmărește meciurile și-și trage concluziile. 

Nu e campanie electorală. Dar chiar dacă ar fi nu e mare lucru. Nu sunt angajat politic la niciun partid, deși m-ar tenta. Când văd cum ajung unii cu 3 clase terminate să ne conducă țara... 

Așadar, Mondialul nu a întrerupt viața fotbalistică din Moldova. În week-end, în satul Gălești s-a desfășurat Campionatul raionului Strășeni la mini-fotbal între amatori.Turneul a fost organizat de Partidul Liberal (PL, cum îi spunem noi sau ”Pele” - tot cu fotbalul e legat). La competiție au participat 12 echipe din 12 localități: Vorniceni, Țigănești, Strășeni, Gălești, Tătărăști, Rădeni, Onești, Recea, Cojușna, Lozova, Dolna și Căpriana. 

Campioană a devenit echipa satului Cojușna, care a învins în finală echipa din Țigănești cu 3-1. Asta după ce în semifinale Cojușna a bătut Tătărăști cu 1-0, iar Țigănești – Vorniceni 1-1 (2-0 pen.). 

În total au fost 150 de participanți, care s-au delectat la final cu frigărui din belșug. Campionii au primit și o cupă de la vicepreședintele PL Lilian Carp. Iar cel mai bun jucător a fost desemnat Gheorghe Pelin (Cojușna), care e fost campion al Moldovei la aruncat ciocanul. 

Învingătoarea va juca la Campionatul Moldovei la mini-fotbal între echipele de amatori organizat de Partidul Liberal.





Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune