Despre reclamă, facebook și fotbal

Foarte multă lume își expune gândurile pe facebook. Tocmai de asta am decis să revin la blog, ca să nu-i mai fac reclamă lui Mark :)))))). Oricum, pe facebook îmi voi reclama postările :))))).

Vineri, CNO a lansat cartea lui Nicolae Juravschi
 și Viktor Reneiskii: ”Canoe! Canoe! Canoe!” 
Despre reclamă. Am fost recent la Olimpic Fest, o manifestație organizată de Comitetul Olimpic. Am vrut să văd ce și cum. Să mai caut nod în papură :)))). Ce am observat: la noi încă mai sunt oameni care fac ceva din pasiune, în cazul de față - sport. Am văzut oameni importanți, politicieni, oameni bogați, care au venit la Festivalul olimpic pur și simplu ca să facă sport. NU pentru reclamă! Nu ca să-și facă PR. Nu ca să scrie presa despre ei. 

Cu regret, marea majoritate, astăzi, urmărește anume mediatizarea. Tot ce fac o fac cu un singur scop: să mai apară pe la tv, să-i mai vadă lumea. Altfel, cum mai candidează și ei la prezidențiale. Cum a scris unul: cică el de 12 ani e pe sticlă, de asta sondajele îl dau printre favoriți la viitoarele alegeri. Greață...

În altă ordine de idei, am vrut să văd și eu un meci din Divizia Națională. Astăzi, că e duminică. Ghinion. Cel mai apropiat meci s-a jucat la Hâncești. Dar ghinionul nu s-a sfârșit aici. Saiturile de sport nu mai dau meciurile. Probabil că, casele de pariuri nu se mai interesează de fotbalul moldovenesc. Sau cluburile nu mai plătesc. Bani tot mai puțini. 

Am încercat saitul televiziunii din Bălți, dar semnalul era atât de prost, că am renunțat. Nici TSV-ul din Turaspol n-a mai mers ceas ca altă dată. S-a pornit abia în repriza secundă. Așa că am văzut 45 de minute din Șerif - Speranța. Singurul remarcat - africanul de la mijlocul terenului adus la Nisporeni săptămâna trecută. Bun jucător. 

Și la final: încă o dată le sugerez conducătorilor cluburilor moldovenești să aibă răbdare cu antrenorii. Nimeni n-a făcut echipă în 2 luni. Nici măcar în 2 ani. Lui Ferguson i-a luat 7 ani ca s-o facă pe Manchester United campionată în Anglia! Ulterior a adunat 13 titluri și a fost desemnat cel mai bun antrenor din toate timpurile în Premiere League. Răbdare. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune