Dobrovolski e liber. S-a despărțit de Dacia și e pe lista a 2 cluburi mari

După 3 sezoane la Dacia, în care a câștigat un titlu și de 2 ori medaliile de argint, Igor Dobrovolski și-a încheiat aseară conturile cu lupii galbeni. Cifrele fabuloase ale lui Dobrovolski pe banca Daciei le găsiți AICI, cu precizarea că între timp a mai avut câteva meciuri, dar parcă mai contează pentru un antrenor care și-a făcut în câțiva ani o carte de vizită cât alții într-o viață.

Cu siguranță Dobrik va pleca din Moldova, unde a realizat aproape tot ce și-a dorit: recordul de puncte la echipa națională într-un ciclu preliminar, locul 37 în lume cu echipa națională (puteam doar să visăm la asta, mai ales acum când suntem cu 100 de poziții mai jos) și titlul cu Dacia, detronând Șeriful. Nu mai spun ce înseamnă ultima realizare. E clar și așa. 

Pentru mine e clar că fără el fotbalul moldovenesc va fi mult mai sărac, mai plictisitor. Știu că va ajunge la o echipă mare, mai devreme sau mai târziu, iar noi, moldovenii, abia atunci ne vom mândri că el, Igor, și-a început cariera de antrenor la noi, așa cum s-a întâmplat cu Dobrovolski jucătorul. 




Comentarii

  1. Pacat. Nu vad cine ar putea inlocui asa personalitate in scurt timp. Cine il injura pe Dobrovolski pur si simplu nu are ideie de fotbal. Cifrele vorbesc clar si faptul ca un om de clibrul lui a ramas atitea ani in mocirla noastra pentru 2 bani si a muncit cu pasiune cum ar face un patriot(sa ne aducem aminte ca e rus) demonstreaza imensitatea lui umana, cit de arogant nu ar parea. Sper sa gresesc dar cred s-a incheiat si marea Dacie cu plecarea lui Dobrovolski, 95% din succesul acestei echipe se datoreaza lui.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum ne-am mindrit cu el ca campion olimpic poate ne va bucura si la echipe mai mari.Are curaj,mentalitate de invingator cred ca pe viitor vom regreta plecarea lui cum a fost cind aplecat ca jucator dar va ramine acel copil minune cu 40 kg in cap vorba lui Emet.Sai dorim o cariera cu glorie inalta parte daca noi nu lam putut sal pastram.Succese Igor.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune