sâmbătă, 29 august 2009

Giani Kiriţă despre Fenerbahce: "Brazilienii şi Guiza le fac jocul"

Giani Kiriţă, fundaş la Bursaspor, spune că arma lui Fenerbahce sînt cei 8 sud-americani din lot, plus atacantul "naţionalei" Spaniei

- Giani, să se teamă Steaua de Fenerbahce?
- Fener e o echipă bună, asta e clar. În acest moment nu sînt la turaţie maximă, chiar dacă au cîştigat în primele 3 etape. Au şi antrenor nou, dar mi se par sub Galatasaray şi sub ceea ce erau ei în urmă cu două-trei sezoane, cînd au ajuns în sferturile Champions League.
- Ce noutăţi au?
- Şi-au luat doi brazilieni, pe lîngă cei 6 pe care îi aveau deja. Doi brazilieni de la Corinthians, dintre care unul e un supermijlocaş, îl cheamă Cristian. E foarte bun.
- Care e punctul forte?
- Atacul. Sînt spaniolul David Guiza şi brazilianul Alex, plus turcul Emre, care la 28 de ani a rămas acelaşi superfotbalist.
- Antrenorul?
- Cristoph Daum e foarte apreciat în Turcia. A mai fost la Fener şi a făcut lucruri foarte bune. Poate fi şi el considerat un mare atu pentru Fenerbahce. E un tip serios, care a adus disciplina nemţească la un club extrem de puternic din punct de vedere financiar în Turcia.
- La ce să se aştepte Steaua în meciul de la Istanbul?
- La o atmosferă incredibilă şi la un stadion plin cu 50.000 de fani nebuni...

Preluat de pe www.gsp.ro

Un comentariu:

  1. Ambii jucători od Corinteni care au mers Fernebahce, sunt foarte bune, in special Andre Santos, care a castigat je la poziţia sa în limba selectată.

    RăspundețiȘtergere